Zvanična web stranica Nosioca liste SDA za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH

Nermin Mandra

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu Nermina Mandre, nosioca liste SDA za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Saopštenje u vezi predizbornog skupa OO SDA Kakanj jučer u Brnjicu

Saopštenje u vezi predizbornog skupa OO SDA Kakanj jučer u Brnjicu: Skupu prisustvovali i aktivisti sa obilježjima drugog političkog subjekta što je dobro jer su imali priliku čuti ozbiljnu priču o državi i lekciju iz kulture dijaloga, općeg bontona, uvažavanja i sabura

Jučer je u Brnjicu održan predizborni skup Općinske organizacije SDA Kakanj. Skup je uredno najavljen prema svim pravilima i procedurama i kao takav je, kao i svi drugi najavljeni predizborni skupovi, bio osiguravan od strane policijskih službenika. Skup je održan na javnom prostoru.

Protekao je u ozračju konstruktivnih razgovora s mještanima, a odisao je pozitivnom energijom i s punom sviješću mještana o izazovima s kojima se susreće naš narod i naša država.

Skupu SDA su prisustvovali i aktivisti iz druge političke stranke odjeveni u majice sa stranačkim obilježjima čemu se nismo protivili jer ukazuje na jednu novu, i do sada neviđenu dimenziju predizbornog demokratskog procesa.

Njihovo prisustvo je u suštini dobro jer su imali priliku čuti ozbiljnu priču i razgovor s narodom o državi i izazovima s kojima se naš narod susreće, a posebno jer su imali priliku čuti lekciju iz kulture dijaloga, općeg bontona, uvažavanja i sabura.

Kompletan video možete pogledati na našem zvaničnom youtube kanalu – LINK: